Idi na vrh
Budimo u kontaktu
Dvorana Park, Njegoševa bb
jukhercegfest@gmail.com
tel/fax: +382 31 323 072

Bioskop Forte mare, nedJelja 17. jul

Film u 21h, Nindža kornjače – Izvan sjenke
 
Žanr:  akciona avantura
Uloge: Megan Fox, Will Arnett, Stephen Amell, Laura Liney, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Tyler Perry, Brian Tee, Steven  „Sheamus“ Farrelly, Gary Anthony Wil
Režija: Dave Green
Studio: Paramount Pictures
 
Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo se vraćaju u bioskope ovog ljeta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O’Nil (Megan Foks), Verna Fenvika (Vil Arnet) i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa (Stiven Amel). Kad super zlikovac Šreder pobjegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvijezda Stiven “Šejmus” Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad cijelim svijetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobjede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se s još većim zlom koje ima slične namjere: ozloglašenim Krangom.


Film u 23h, Loše komšije 2
 
Režija: Nicholas Stoller
Uloge: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Ike Barinholtz, Dave Franco, Carla Gallo, Christopher Mintz-Plasse, Kiersey Clemons, Beanie Feldstein, Selena Gomez i Lisa Kudrow
Scenario: Seth Rogen, Nicholas Stoller, Evan Goldberg, Andrew Jay Cohen, Brendan O’Brien
Žanr:  komedija
Studio: Universal
 
Zvjezdama iz prvog dijela: Setu Rogenu, Zeku Efronu i Rouz Bern, pridružuje se Kloi Grac-Morec u filmu „Loše komšije 2“, nastavku najpopularnije originalne komedije iz 2014. Nikolas Stoler ponovo režira film o tome šta se desi kad se roditeljska volja usmjeri protiv bliskosti sestrinstva.Sad Mek (Rogen) i Keli Radner (Bern) treba da dobiju drugo dijete i spremni su da naprave konačni prelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbijedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Tedija (Efron) i njegovog bratstva.

Karte po cijeni od 3 evra  se mogu kupiti od 19h na tvrđavi Forte mare. U slučaju otkazivanja prikazivanja filma zbog loših vremenskih uslova, novac će biti vraćen.

 

X