Idi na vrh
Budimo u kontaktu
Dvorana Park, Njegoševa bb
jukhercegfest@gmail.com
tel/fax: +382 31 323 072

Bioskop, 18. jul

Film  u 21h, Kung Fu panda3
 
sinhronizovano!
Režiser: Jennifer Yuh
Glumci: Miloš Samolov, Boda Ninković, Srđan Timarov, Voja Brajović, Katarina Žutić, Marko Marković, Milan Tubić, Milan Antonić
Žanr: animirani
Država/godina: USA/2016.
Distributer: MCF MegaCom Film
 
Neodoljivi, pomalo nespretni panda Po, u ovom nastavku pronalazi svog davno izgubljenog oca. Zajedno kreću na zabavno putovanje do tajnovitog sela, koje je dom jednako nestašnih i smješnih pandi kao što je sam Po. Međutim, sreću i veselje narušiće im Kai, koji želi da pobjedi sve kung fu majstore u Kini. Zbog njegovog zastrašujućeg plana, Po mora da se od učenika kung fua transformiše u učitelja, kako bi njegovi novi prijatelji mogli da se suprotstave mističnom zlikovcu koji želi da uništi njihov mali raj. Naravno, Po nije sam, jer mu pomažu prijatelji – Furiozna petorka, predvođena Šifuom, majstorom kung fua.

https://www.youtube.com/watch?v=vj8356xH0lM

 

Film u 23h, Povratnik
 
Inspirisan stvarnim događajima, „Povratnik” prikazuje epsko preživljavanje pojedinca i snagu ljudskog duha.
Režiser: Alejandro Gonzales Inarritu
Glumci: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy,Domhnall Gleeson
Distributer:
Država/godina: USA/2015.
Žanr: drama, avantura
 
Distributer MCF MegaCom Film
 
Duboko u neispitanoj američkoj divljini, legendarnog trapera Hju Glasa (Leonardo Dikaprio) su teško povređenog nakon napada medvjeda, ostavili da umre članovi njegove lovačke družine. Dok se bori za život, Glas planira osvetu nad Džonom Fitcdžeraldom (Tom Hardi). Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem i ljubavlju prema porodici, Glas mora da se izbori sa surovom zimom i željom za osvetom.

 

X