Idi na vrh
Budimo u kontaktu
Dvorana Park, Njegoševa bb
jukhercegfest@gmail.com
tel/fax: +382 31 323 072

ZDRAVLJE JE UMJETNOST ŽIVLJENJA – UMJETNOŠĆU ZA ZDRAVU BOLNICU MELJINE

Nakon što je najavljeno moguće zatvaranje Bolnice Meljine 31. januara, na inicijativu Hercegnovskog pozorišta i Herceg festa, uz punu podršku medijskog pokrovitelja Radio-televizije Herceg Novi pokrenuta je akcija „Zdravlje je umjetnost življenja – umjetnošću za zdravu bolnicu Meljine“. Riječ je o prodajnoj izložbi slika hercegnovskih autora i knjiga objavljenih u izdanju Herceg festa. Izložba će biti organizovana početkom februara, trajaće dvadesetak dana, a zainteresovani učesnici radove mogu da dostave do 4. februara.

Svjesni smo da finansijski rezultat ove akcije neće bitno doprinijeti rješavanju problema u Bolnici Meljine, NAŠOJ bolnici,ali svjesni smo i koliko je važna podrška koju sada treba pružiti zaposlenima u ovoj ustanovi, onima koji  decenijama sa nama umnožavaju svaku radost ozdravljenja i rođenja, i ljudski iskreno dijele brigu i bol kada odlaze najdraži, poručuju organizatori.

Svi zainteresovani za detalje se mogu raspitati ako pozovu  067 527 181 ili 069 797 990.

Na radost organizatora akciji se već pridružilo dvadesetak autora. Imena svih učesnika biće objavljena na otvaranju izložbe.

X