Idi na vrh
Budimo u kontaktu
Dvorana Park, Njegoševa bb
jukhercegfest@gmail.com
tel/fax: +382 31 323 072

Bioskop, 22.jul

Film u 21h, U potrazi za Dori
 
sinhronizovano i u 3d-u
Režija: Jana Maričić
Glasovi: Anica Dobra, Branislav Platiša, Predrag Ejdus, Srđan Timarov, Jelena Trkulja, Marko Perić, Nela Mihajlović, Bane Zeremski, Tinja Damnjanović, Mina Sovtić
Žanr: animirana komedija
Studio: Disney/Pixar
 
Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić)  i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada sjeti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često bježi zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubijeđen da su mu vještine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vješto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.


 
Film u 23h, X men apokalipsa
 
Država/godina: USA/ 2016.
Žanr : akcija, naučna fantastika
Glumci: James McAvoy,Michael Fassbender,Sophie Turner, Jennifer Lawrence
Režija: Bryan Singer
Distribucija: MCF MegaComFilm
 
Od nastanka civilizacije, obožavan kao bog, Apokalipsa – prvi i najmoćniji mutant iz Marvelovog X-men univerzuma vraća se besmrtan i nepobjedljiv. Nakon što se odmarao hiljadu godina, Apokalipsa se budi razočaran svijetom  koji pronalazi, regrutuje tim moćnih mutanata, uključujući i obeshrabrenog Magneta (Majkl Fasbender), kako bi očistili čovječanstvo i stvorili novi svjetski poredak kojim bi vladali. Sudbina Zemlje visi o koncu, Rejven (Dženifer Lorens) uz pomoć Profesora Iks (Džejms Mekavoj) vodiće ekipu mladih X-mena kako bi zaustavili njihovog najvećeg neprijatelja i spasili čovječanstvo od potpunog uništenja.

 

X