Idi na vrh
Budimo u kontaktu
Dvorana Park, Njegoševa bb
jukhercegfest@gmail.com
tel/fax: +382 31 323 072

Bioskop, 21. jul

Film u 21h, Dobri dinosaurusi

Režija: Dragan Vujić Vujke
Glasovi: Stefan Kapičić, Voja Brajović, Dušica Novaković, Marko Vukomanović, Dragan Vujić, Jelisaveta Karadžić, Nikola Bulatović, Marko Marković, Rista Milutinović, Danijel Korša, Matija Stanković, Katarina Kovačević…
Studio: Disney Pixar

„Dobri dinosaurus“ postavlja pitanje: „Šta bi bilo da je asteroid koji je izmjenio život na Zemlji, zapravo promašio Zemlju i da dinosaurusi nisu izumrli?“ Studio Piksar vas vodi na epsko putovanje u svijet dinosaurusa gdje jedan apatosaurus po imenu Arlo pronalazi ljudskog prijatelja. Dok bude putovao kroz nemilosrdne i misteriozne predjele, Arlo će naučiti kako da se izbori sa svojim strahovima i otkriće za šta je stvarno sposoban.

 

Film u 23h, Pedeset nijansi crne

Režija: Michael Tiddes
Uloge: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk
Žanr: parodija, komedija
Scenario: Rick Alvarez, Marlon Wayans
Trajanje:92 min

Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste videli. Spremite se za erotsku komediju “Pedeset nijansi crne” koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Bleka.

U ovoj razuzdanoj i otkačenoj komediji, milioner koji je zaluđenik za kontrolom, Kristijan Blek (Marlon Vejans) upoznaje stidljivu studentkinju Hanu Stil s čarima „romanse“, nakon što ga ona intervjuiše za školske novine. Njihova urnebesno nastrana veza će se razvijati uprkos Kristijanovim spektakularnim nedostacima kao ljubavnika i preteranim ludorijama njegove rasističke usvojiteljke majke Kler (Džejn Simur), njegovog izuzetno obdarenog brata Ilaja (Afion Kroket) i Hanine hiper-seksualne cimerke Katiše (Dženi Zigrino).

 

X