Idi na vrh
Budimo u kontaktu
Dvorana Park, Njegoševa bb
jukhercegfest@gmail.com
tel/fax: +382 31 323 072

Devet filmova u devet dana Proljećnog izdanja Filmskog festivala Herceg Novi, ulaznice u prodaji

U petak počinje Proljećno izdanje festivala, koje se održava online, od 9. do 17. aprila na https://ondemand.kinomeetingpoint.ba
Prijavom na ondemand.kinomeetingpoint.ba publika će imati priliku gledati najnovija filmska ostvarenja sa posljednjih izdanja filmskih festivala u Kanu, Berlinu i Veneciji te dva remasterizovana jugoslovenska klasika. Uz filmove kao bonus sadržaj biće dostupni i intervjui sa nekim od autora filmova. Puriša Đorđević i Srđan Karanović u ekskluzivnim jednosatnim intervjuima govore o žvotu i radu, s naglaskom na svojim filmovima “Pavle Pavlović” i “Miris poljskog cveća”, koji će biti prikazani na Proljećnom izdanju Filmskog festivala Herceg Novi.
Ulaznice / kodovi za gledanje filmova su u prodaji: cijena pojedinačnog koda za gledanje filma je 4 eura. Cijena paketa za svih devet filmova u programu je 25 eura – pet igranih filmova: “Krvne veze”, “Mladi kitolovac”, “Novi poredak”, “Sluge režima”, “Smrt filma, a i mog oca”; dva dokumentarna: “Jedna od nas” i “Mala djevojčica” i dva jugoslovenska klasika: “Pavle Pavlović” i “Miris poljskog cveća”. Nakon kupovine, odnosno na datum koji je naznačen na svakom filmu, film će biti dostupan za gledanje. Nakon što započnete gledanje prvi put, imate 48 sati da odgledate film. Film je moguće stopirati, gledati od početka ili nastaviti gledanje od trenutka na kojem ste film zaustavili.
Izaberite film i u kućnoj atmosferi ili lokaciji koju ste izabrali, sami ili sa društvom na svom uređaju doživite posebno filmsko iskustvo uz Proljećno izdanje Filmskog festivala Herceg Novi!

Cijena koda za film je 4 EUR. 

Cijena za paket filmova je 25 EUR. 

Kako gledati filmove na Ondemand.kinomeetingpoint.ba?

Kada odete na Ondemand.kinomeetingpoint.ba, i kliknete opciju “Create account”, unesite svoju podatke u ponuđena polja. Ponuđena polja uključuju vaše ime i prezime, e-mail adresu, kreiranje vaše lozinke i druge osnovne podatke. Kreiranjem account-a, bićete u mogućnosti da vidite sadržaj koji vam je dostupan zavisno od teritorije sa koje pristupate platformi. Izaberite film, kliknite opciju “Rent” i unesite detalje svoje bankovne kartice. Nakon toga potvrdite opciju “Rent”. Nakon toga film koji ste iznajmili možete pronaći u sekciji “My Library”. Kada prvi put kliknete “Play”, odnosno nakon pokretanja filma, film ćete biti u mogućnosti gledati 48 sati koliko god puta želite. Uživajte u filmovima! 

X